Uw Smarthome met Loxone

Een Loxone Smart Home is een slimme woning die de meeste taken rondom veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig op zich neemt. Zo bespaart u jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en krijgt u het enige terug dat onvervangbaar is: tijd! Tijd voor alles wat u doet voor uw plezier en niet uit gewoonte.

De 360°-oplossing voor uw Smart Home

Het mooie eraan? In het Loxone Smart Home werken alle componenten samen. Onze domotica controller brengt zonwering, verlichting, verwarming en co in harmonie en laat ze rechtstreeks met elkaar praten. Dankzij deze samenwerking past uw Smart Home zich non-stop aan uw behoeften aan en maakt zij tal van toepassingsgebieden mogelijk. Een huis automatiseren was nog nooit zo eenvoudig.

Niet enkel voor nieuwbouw

Domotica is ook perfect mogelijk bij renovaties zonder de bekabeling te moeten vernieuwen. Via de Loxone-Air en Tree technologie zijn er heel wat mogelijkheden om u woning “Slim” te maken zonder kap en breekwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze demowoning om Loxone in actie te zien.

Deze is uitgerust met zoneverwarming, verlichting met sferen, multiroom-audio , brandbeveiliging, videofoon, bediening via tablet of smartphone, ventilatie, garagepoortopener , … Dit alles werkt volledig samen door het gebruik van Loxone.

Zo gaat bijvoorbeeld de ventilatie uit en alle verlichting op de vluchtwegen wordt ingeschakeld als er rook of brand wordt gedetecteerd . Een rustige spotify-playlist wordt automatisch afgespeeld samen als je de badkamer binnengaat maar niet als de kindjes slapen. 

Er is een alles-uit knop bij het verlaten van de woning.

 Enkel de ruimtes die we gebruiken worden verwarmd en dit enkel op de tijdstippen die wij wensen, het systeem leert zichzelf bij en zorgt dat de ruimte reeds op temperatuur is op het gevraagde uur. 

Pakjesdienst aan de deur maar niet thuis? Dan doen we toch gewoon de garagepoort open vanop afstand.

De buitenverlichting werkt niet enkel met een klok maar houdt ook rekening met de zonsonder- en opgang. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wenst u liever een bezoek aan de officiële Demo-woning van Loxone te Nijlen? Dit kan natuurlijk ook.